ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ για το 2018

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη  εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας στο κέντρο διασκέδασης “ΕΛΙΑ” .

 Η πρόεδρος του Συλλόγου κα  Θεανώ Γελαδάρη καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο   εξέφρασαν  τις θερμές ευχαριστίες τους προς τα μέλη, τους εθελοντές και εθελόντριες καθώς και όλο τον κόσμο για την απλόχερη βοήθεια τους, τη στήριξη και την ενίσχυση στο σύλλογο μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Οικονομίκος ευλόγησε την εκδήλωση και την κοπή της πίτας.

Το Σύλλογό μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφεριάρχης μας κα Σοφία Μαυρίδου, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή κ. Χάρη Τζαμακλκή κος Παπαγιαννόπουλος Κων/νος , ο εκπρόσωπος του Βουλευτή κ. Κουκοδήμου Κωνσταντίνου κος Καραφιλλίδης,  τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Κατερίνης  κ. Αθανάσιος Λιακόπουλος, τον Διοικιτή του νοσοκομείου Κατερίνης κος Μηστρίδης Ανέστης, τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Πιερίας κος Ηρακλής Τσανικίδης, το ιατρείο πόνου και τη νοσηλεία κατοίκων,τον τέος Νομάρχη κ. Γεώργιος Παπαστεργίου, η πρώην Βουλευτής κα Μαρία Μίχου, η πρώην Βουλευτής κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, τον πολιτευτή Ξενοφών Μπαραλιάκο, τον πολιτευτή Μπέη Ι. Δημήτριο και τους εκπροσώπους του Ποντιακού συλλόγου Παναγία Σουμελλα.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και όλους τους χορηγούς για την σημαντική προσφορά τους τόσα χρόνια.

Ευχόμαστε σε όλους, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά να έχετε μια καλή, υγιή και δημιουργική χρονιά.

Με τιμή

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Γελαδάρη Θεανώ

Πατήστε εδώ για της φωτογραφίες

pijl

Κοπή Πίτας 2018