Άγιος Παρθένιος

parthenios

Δια της παρούσης επιστολής μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, προς όλους όσοι συνέλαβαν στην τέλεση της καθιερωμένης Θείας Λειτουργίας, επί τη ευκαιρία της εορτής του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου των καρκινοπαθών.

Ευχαριστίες πολλές στους ιερείς Πέτρο Ζώη και Γεώργιο Κιτσούλη, Προϊστάμενο και εφημέριο του Ιερού Ναού Παντανάσσης Καταφυγιωτών Κατερίνης, και τους Επιτρόπους, για την φιλοξενία στον Ιερό Ναό. Επίσης, ευχαριστούμε και το μέλος και εθελοντή Αρχιμανδρίτη πατήρ Ιωακείμ Οικονομίκο που τέλεσε την Θεία Λειτουργία.

Τους χορηγούς και εθελοντές του Συλλόγου πού πάντοτε στέκονται δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα πού καθημερινά δίνει ο Σύλλογός μας.

Σε όλους όσοι ήρθαν και εκκλησιάστηκαν και προσευχήθηκαν στην τέλεση της Θείας Λειτουργίας και στο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως όλων των κεκοιμημένων μελών του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος, κατά την διάρκεια του κεράσματος, τόνισε σε όλους τους παρευρισκομένους, ότι ο Σύλλογος δεν είναι πολιτιστικός, αλλά έχει να κάνει με ασθενής και στέκεται με αγάπη και σεβασμό στον πάσχοντα άνθρωπο, ενισχύοντάς τον, μαζί και τα μέλη των οικογενειών τους.

Τόνισε ότι οποιαδήποτε βοήθεια δίδεται στον Σύλλογο αυτό πιάνει τόπο, γιατί όλα πάνε σε ιερό σκοπό, που είναι η ανακούφιση των ασθενών.

Έκανε έκκληση όλοι να βοηθήσουν στο αίτημα του Συλλόγου, να παραχωρηθεί ένα μέρος στο παλαιό Νοσοκομείο, για τους ανθρώπους του τελικού σταδίου.

Τέλος, ανανεώσαμε την συνάντηση, για την επομένη δράση του Συλλόγου μας.

Για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος

Θεανώ Γελαδάρη

Πατήστε εδώ

για να δείτε της φωτογραφίες

pijl

Άγιος Παρθένιος 07/02/2018