Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Η ECPC ξεκίνησε πρόσφατα μια έρευνα ασθενών για την Θρόμβωση που σχετίζεται με τον Καρκίνο (CAT) στα Ελληνικά και σε άλλες πέντε γλώσσες.

Η βοήθειά σας είναι απαραίτητη για να αποκτήσουμε μια καλύτερη αντίληψη της ενημέρωσης και των γνώσεων των ασθενών με καρκίνο για τη θρόμβωση  στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη! Η έρευνα θα αποτελέσει ένα σημαντικό ορόσημο για την κατανόηση των ελλείψεων στην υποστήριξη και την ενημέρωση των ασθενών και του τρόπου αντιμετώπισης τους.

Στην πραγματικότητα, η θρόμβωση  που συσχετίζεται με τον καρκίνο είναι η δεύτερη πιο θανατηφόρα επιπλοκή για τους ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο και παρόλα αυτά οι ασθενείς λαμβάνουν ελάχιστη πληροφόρηση, ενώ πολύ συχνά διαγιγνώσκεται λάθος. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να προωθήσετε την έρευνα και να τη διαδώσετε σε όλα τα μέλη των συλλόγων σας.

Πώς μπορείτε να συνεισφέρετε;

Θα σας είμαστε ευγνώμονες αν μπορούσατε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας, για να πάρετε μέρος στην έρευνα και να μας βοηθήσετε να την δια δώσουμε. Πρέπει να λάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις για να κάνουμε τη μελέτη προσιτή και χρήσιμη για όλους τους ασθενείς στην Ευρώπη!

Η έρευνα βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.myonlinesurvey.co.uk/ecpc18co/el-gr/

Παράλληλα μπορείτε να την προβάλετε στο διαδίκτυο και στα social media (Facebook κλπ), στα Newsletter σας, ή όπως αλλιώς εσείς επιθυμείτε.  Επισυνάπτουμε συνημμένα, λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα και κάποιες προτάσεις σχετικά με τον τρόπο διάδοσης της.

Παρακαλούμε για την πολύτιμη συμβολή σας στην προσπάθεια μας και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες.

 

Θρόμβωση : Πατήστε εδώ

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Γιώργος Καπετανάκης

Γραμματέας Δ.Σ.