ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017

1

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πίτας του Συλλόγου μας στο κέντρο διασκέδασης “ΕΛΙΑ” στην πόλη μας.

 Μέσα σε ευχάριστο κλίμα, και φέτος τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, διασκέδασαν και πέρασαν ένα ευχάριστο μεσημέρι!

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα  Θεανώ Γελαδάρη, καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.

Εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου προς τον κόσμο για τη στήριξη που όλα αυτά τα χρόνια δίνουν με την παρουσία τους.

Ο αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Οικονομίκος, εκπροσωπώντας και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κκ Γεώργιο, ευλόγησε την εκδήλωση και έκανε την κοπή της πίτας.

Το Σύλλογό μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση  η Αντιπεριφεριάρχης μας κα Σοφία Μαυρίδου, ο εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης κ. Ντούρος Δημήτιος ,η κα Πιπίτσα Μακρίδου Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή κ. Κοκοδήμου, η πρώην Βουλευτής κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, η πρώην Βουλευτής κα Μίχου Μαρία, ο πολιτευτής κ. Μπαραλιάκος, ο πρώην Νομάρχης κ. Παπαστεργίου, εκπρόσωποι του Συλλόγου ‘Παναγία Σουμελά’.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεισφορά τους όλους τους επαγγελματίες και φίλους της πόλης μας, που με πολλή αγάπη προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.

Ευχόμαστε σε όλους να έχετε μια υγιή,καλή και δημιουργική χρονιά.

Με τιμή

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος
Θεανώ Γελαδάρη

Πατήστε παρακάτω για να δείτε φωτογραφίες

pijl

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 19/02/2017