Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, στην πόλη μας, οι εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου στον αγώνα  κατά του καρκίνου του μαστού.

Με κεντρικό σύνθημα «όλοι μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού», δώσαμε ένα δυναμικό παρόν, μοιράσαμε πλούσιο ενημερωτικό υλικό, και αναδείξαμε την πραγματική αξία που έχει η πρόληψη και ιδιαίτερα ο περιοδικός έλεγχος!

Δίπλα μας και ο Ιατρικός Σύλλογος Κατερίνης! Ο Πρόεδρος κ.Ηρακλής Τσανικίδης, οι Ιατροί κ.Ευάγγελος Κογκόπουλος και  Ιωάννης Καλιδιώτης από το Ιατρείο Μαστού του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με την παρουσία τους στην πλατεία Ελευθερίας, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν, να δώσουν απαντήσεις, να συμβουλεύσουν και να παροτρύνουν όλες τις γυναίκες να ενεργούν σωστά και έγκαιρα!

Μαζί μας τα υπέροχα παιδιά και οι καθηγήτριες του τομέα Υγείας του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, με τη  δράση τους, τον νεανικό τους παλμό και τα μοναδικά τους χαμόγελα δώσανε έναν άλλο τόνο, στέλνοντας το μήνυμα πραγματικά, σε κάθε γωνιά της πόλης μας!  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στο Δήμο Κατερίνης και το Δήμαρχό μας κο Σάββα Χιονίδη, κύριο οργανωτή και υπεύθυνο των εκδηλώσεων που με περισσή ευαισθησία, ζήλο και αγάπη μας αγκάλιασε και ανέδειξε αυτό το μέγα θέμα!

Ακόμα, ως συνδιοργανωτές, θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο της Κατερίνης που τόσο θερμά και ζεστά ήρθε κοντά μας, στηρίζοντας το έργο μας και ταυτόχρονα προσφέροντας σε αυτό!

Υποσχόμαστε ότι όπως τόσα χρόνια, θα είμαστε πάντα στο πλάι τους και θα συνεχίσουμε με δράσεις σαν κι αυτή, με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση και την ανάδειξη τρόπων πρόληψης, διάγνωσης και αντιμετώπισης και άλλων μορφών και τύπων καρκίνου. Γιατί η έγκαιρη αντιμετώπιση σώζει ζωές!  

Πατήστε εδώ για να δείτε της φωτογραφίες

ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ