Πακέτα με τρόφιμα

20160425_140648

Το Πάσχα είναι μία περίοδος  που δίνεται σε όλους μας η δυνατότητα, να εκδηλώσουμε όλη την αγάπη μας, να αγκαλιάσουμε  τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, να απλώσουμε χέρι βοηθείας σε όλους εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη! Οι δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις αξίες και τις πράξεις μας.

Έτσι λοιπόν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας, ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητές του, αφιερώνοντας χρόνο, χρήματα, ιδέες, κέφι και την ψυχή τους, βοήθησαν στην επιτυχή λειτουργία και ολοκλήρωση του Πασχαλινού Bazaar του συλλόγου μας και της Πασχαλινής Λαχειοφόρου αγοράς  μας (κληρώθηκαν συνολικά 4 αμνοερίφια).

Με αυτό τον τρόπο καταφέραμε να αγοράσουμε τρόφιμα και απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία διανείμαμε σε άπορες  οικογένειες ασθενών  για να μπορέσουν  να γιορτάσουν κι αυτοί το Άγιο Πάσχα! Οι στιγμές συγκινητικές, με τις ευχές όλων σας να τις συνοδεύουν και το μεγαλείο της φυλής μας να αναδεικνύεται για άλλη μία φορά!

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης – Πιερίας, αισθανόμαστε τη βαθιά ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλες και όλους εσάς, μέλη, εθελοντές και φίλους μας, που με τη συνδρομή σας, βοηθήσατε να ολοκληρωθεί αυτό το θεάρεστο έργο! Να είστε όλοι καλά και υγεία για όλο τον κόσμο!

Χριστός Ανέστη !

Πατήστε εδώ

pijl

Πασχαλινά Πακέτα 2016

για να δείτε της φωτογραφίες