ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ
‘’ Η Αγία Αικατερίνη ‘’

Χωρίς τίτλο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο Τηλ. Του Συλλόγου : 2351351233 από τις 09:30 έως 12:00 καθημερινά

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 100 ευρώ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ 

ΣΠΑΡΤΗ – ΓΥΘΕΙΟ – ΣΠΗΛΑΙΟ  ΔΙΡΟΥ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ  – ΝΑΥΠΛΙΟ

ΑΠΟ 19-  21/6/2015  ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

1η ΜΕΡΑ: ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΣΠΑΡΤΗ

Αναχώρηση   από  Κατερίνη  ώρα  07:00 .Διασχίζοντας  τα  Τέμπη   φθάνουμε  στο ύψος της Λαμίας. Στάση   για  καφέ  και  ξεκούραση. Συνεχίζουμε  το  ταξίδι  και  αφού  φτάσουμε λίγο πριν  την  Αθήνα  στο ύψος του Σχηματαρίου θα κάνουμε  την  επόμενη  στάση  για φαγητό και συνεχίζουμε  για τον Ισθμό της Κορίνθου.Στάση  για ξεκούραση  και  φωτογραφίες. Συνεχίζουμε   για  να  καταλήξουμε  στην  Σπάρτη. Ελεύθερος  χρόνος.Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ: ΣΠΑΡΤΗ-ΓΥΘΕΙΟ –ΣΠΗΛΑΙΟ  ΑΓΡΟΥ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο  και αναχώρηση  για το Γύθειο που είναι χτισμένο  στην άκρη  του Λακωνικού κόλπου.Στάση για καφέ  και μια βόλτα  στο γραφικό  λιμάνι.Συνεχίζουμε  για την ανατολική  πλευρά  της Λακωνικής  χερσονήσου  στο  Σπήλαιο  Διρού, ένα  από  τα ωραιότερα  Σπήλαια του  κόσμου με  τους  κατάλευκους Σταλακτίτες  και  Σταλαγμίτες  που στολίζουν  κάθε  γωνιά  του.Στη  συνέχεια  συνεχίζουμε  για την γραφική Μονεμβασιά.  Επίσκεψη στο μεσαιωνικό  φρούριο επί του ομώνυμου Βράχου της Μονεμβασιάς.Ελεύθερος χρόνος  για φαγητό και βόλτα. Αφού πιούμε  και τον απογευματινό μας καφέ επιστρέφουμε στην Σπάρτη.Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ: ΣΠΑΡΤΗ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πρωινό  στο ξενοδοχείο  και αναχώρηση  για το Ναύπλιο την  πρώτη πρωτεύουσα  του ελληνικού κράτους.Ελεύθερος χρόνος  για βόλτα – καφέ.Συνεχίζοντας  παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής και αφού κάνουμε  τις απαραίτητες στάσεις καθ’οδόν  φθάνουμε  το βράδυ  στην Κατερίνη.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 100€

 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 45€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά – περιηγήσεις  με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Σπάρτη σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό.
  • ΦΠΑ

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους  σε μουσεία αρχαιολογικούς  χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα  και  ότι  δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή  είναι προαιρετικό.

COMPLETE TRAVEL SERVICE

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Α΄ ΠΑΡΟΔΟΣ  ΕΙΡΗΝΗΣ 2      Τ.Κ 60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΗΛ. 23510 75907 – 8        FAX : 23510 75913

E-MAIL : COMPLETE @OTENET.GR

MHTE: 09.36.E.61.00.00304.0.1