Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή!! 17 Σεπτεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Ημέρα τιμής για σένα που έκανες το μεγάλο βήμα, συμπλήρωσες την αίτηση και μπήκες στην Παγκόσμια Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Ημερα χαράς και για σένα που «πίεσες» έναν ή περισσότερους δικούς σου ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου και να εγγραφούν ως Εθελοντές-Δότες.

Ημέρα ελπίδας όμως και για όλα τα παιδιά που δίνουν καθημερινά τη μάχη τους να κρατηθούν στη ζωή και είσαι εσύ αυτός που τους δίνεις την ελπίδα ότι ίσως βρεθεί συμβατός δότης και καταφέρουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα τους και να βγουν νικητές σ΄ αυτόν τον άνισο αγώνα.

Ένα ευχαριστώ λοιπόν είναι λίγο σε όλους εσάς που βρεθήκατε σήμερα στη πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Κατερίνης, ενημερωθήκατε για τη νέα-ανώδυνη μέθοδο λήψης αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων, συμπληρώσατε την αίτηση, δώσατε ελάχιστο δείγμα σάλιου και κατοχηρωθήκατε ως Εθελοντές Δότες.

Θα θέλαμε όμως να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στο τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης όσο και στο τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κατερίνης που ήταν δίπλα μας, συνδιοργανωτές σ’ αυτή την ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού.

Έχεις μέσα σου τη δύναμη να σώσεις έναν άνθρωπο! Από σένα εξαρτάται αν θα πάρεις την απόφαση να το κάνεις!

Με εκτίμηση

η Πρόεδρος Θεανώ Γελαδάρη

και το Δ.Σ.

Πατήστε εδώ

pijl

17 Σεπτεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών

για να δείτε της φωτογραφίες